Verwerking van persoonsgegevens overeenkomstig AVG 679/2016

Wij wensen u te informeren dat de door u verstrekte persoonsgegevens kunnen worden verzameld, verwerkt en handmatig of elektronisch worden opgeslagen in overeenstemming met het Privacybeleid dat u hier kunt vinde http://www.braunhousehold.com/nl-nl/functional-pages/super-footer/klantenservice/privacybeleid

* Wanneer je jonger dan 18 jaar bent, moet dit formulier door je ouders of voogd worden ondertekend.


Na het privacybeleid te hebben gelezen:

NIEUWS, INITIATIEVEN EN SPECIALE AANBIEDINGEN: verleen ik, door het aanvinken van het bijbehorende vakje, toestemming voor de verwerking van mijn contactgegevens (informatie over mijn naam, adres, telefoonnummer, mobiel telefoonnummer, e-mailadres) voor marketing- en reclamedoeleinden, om op de hoogte te worden gehouden van promotionele verkoopinitiatieven via geautomatiseerde contactmethoden (e-mail, sms en andere massacommunicatiemiddelen, enz.) en traditionele contactmethoden (bv. per telefoon), voor bijvoorbeeld marktonderzoek en statistische enquêtes.

Toestemming is facultatief: Ik kan de aan De’Longhi Benelux S.A. verleende toestemming op ieder moment intrekken door een mail te sturen aan infoprivacy.NL@delonghigroup.comKLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK:
door op het bijbehorende vakje te klikken, verleen ik toestemming voor de verwerking van mijn contactgegevens via geautomatiseerde contactmethoden (e-mail) en traditionele contactmethoden (bv. per telefoon), voor marktonderzoek en klanttevredenheidsonderzoek betreffende onze producten en aftersales service.

Toestemming is facultatief: Ik kan de aan De’Longhi Benelux S.A. verleende toestemming op ieder moment intrekken door een mail te sturen aan infoprivacy.NL@delonghigroup.comPERSOONSGERICHTE COMMUNICATIE:
door op het bijbehorende vakje te klikken, verleen ik toestemming voor de verwerking van mijn contactgegevens (informatie over mijn naam, adres, telefoonnummer, mobiel telefoonnummer, e-mailadres), interesses (informatie die ik heb verstrekt met betrekking tot gebieden die mij interesseren, bv. producten) en andere persoonlijke gegevens (informatie die ik heb verstrekt over mijn geboorteplaats en -datum, opleiding, beroep) om reclameberichten te ontvangen op basis van een specifiek klantprofiel dat overeenkomt met mijn persoonlijke voorkeuren en interesses.

Toestemming is facultatief: Ik kan de aan De’Longhi Benelux S.A. verleende toestemming op ieder moment intrekken door een mail te sturen aan infoprivacy.NL@delonghigroup.com